Wie zijn wij In Gambia Uw Steun Contact
header
Acties van donateurs
logo
 
Acties van donateurs

2018
Internetbedrijf Slash2 uit Groningen schenkt maandelijks een flink bedrag met een langere looptijd. Heel erg veel dank hiervoor.

2017
De familie Wassenaar steunt de stichting de komende 5 jaar met een aanzienlijk bedrag. Van dat bedrag kunnen we de twee nurseryleerkrachten, die in 2017 hun diploma behaalden, nu een salarisverhoging geven, waardoor ze nu een volwaardig salaris krijgen, passend bij hun opleiding. Internetbedrijf Slash2 uit Groningen schenkt €1000,-.

2014
We zijn bijzonder blij met de extra schenkingen van onze trouwe donateurs Annette van Kelckhoven en Maarten Mulderije. Zij schonken in 2014 een extra bedrag van €1.000,-. In februari 2015 werd Annette 60 jaar en schonk ze de giften t.w.v. €165,- aan Gambia naar school.

2013
De kinderen van de PKN-kerk hebben nogmaals een jaar lang gespaard voor de schoolkinderen in Gambia. Dat deden ze door 1x per maand te collecteren voor hun zendingsproject. De opbrengst van de actie in 2013 was €441,32.

2012
We hebben Solomon kunnen zeggen dat door een geweldige actie van de kinderen van de PKN-kerk in Gasselternijveen hij in ieder geval de komende 2,5 jaar Jamidou kan behouden voor de school. De kinderen van de PKN-kerk hebben een jaar lang gespaard voor de schoolkinderen in Gambia. Dat deden ze door 1x per maand te collecteren voor hun zendingsproject. De opbrengst van de actie in 2012 was €483,88. En een heel mooi bericht: ze hebben de actie door laten lopen in 2013.

2011
Britse en Gambiaanse militairen bouwden een derde lokaal voor nursery 1. De Britse organisatie is zo enthousiast over ons project en de kwaliteit van het onderwijs dat ze voor de derde keer ons doel als goed doel hebben uitgekozen. Dit betekend dat straks alle 3 de groepen een mooi ruim lokaal hebben. Hier zijn we natuurlijk enorm blij mee!

2009
In november kreeg de stichting ook hulp uit onverwachte hoek. Britse militairen, die met een scholingsprogramma in Gambia elk jaar een goed doel steunen, bouwden een prachtig nieuw lokaal voor Gambia naar school.
In november reden Merel en Francis met succes de rally Amsterdam - Dakar. De landrover FearlessFeroza werd geveild en bracht een flink bedrag op voor de stichting. Zie voor een verslag van hun reis de nieuwsbrief 2010 onder 'Wie zijn wij' > 'nieuwsbrieven en filmpjes'.

In oktober voltooiden Nico Benl en Michiel Melchior met hun team 'Busje komt zo' met succes de rally Antwerpen - Banjul. De bus werd geveild en bracht een flink bedrag op voor de stichting. Ook bracht Nico meubilair van zijn school De Lans uit Brummen mee voor de J&M Roots nurseryschool, zodat de kinderen nu les krijgen aan prachtige tafels en stoelen die in hoogte verstelbaar zijn. Zie voor een verslag van hun reis de nieuwsbrief 2010 onder 'Wie zijn wij'> 'nieuwsbrieven en filmpjes'.

Van half januari t/m half april gaf Bronwyn Henebury uit Nederland 3 maanden les op de J&M Rootsnurseryschool en ontplooide er allerlei prachtige initiatieven. Zie voor haar belevenissen de nieuwsbrief 2009 en de twee filmpjes onder 'Wie zijn wij' > 'nieuwsbrieven en filmpjes'.

Maria Bleeker vierde haar 40 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste en 25 jaar haar eigen salon met twee feestmaanden in januari en februari. In plaats van cadeaus vroeg Maria een gift te doen voor Gambia naar school. Hierdoor is er een mooie stroom giften binnen gekomen. Heel hartelijk dank hiervoor!

Oktober 2007
Het team Michiel Melchior en Marcel Gouwentak heeft in oktober 2007 €1950,- bij elkaar gereden in de barrelrace van Amsterdam naar Dakar.

Helaas kregen ze pech in de woestijn in Mauretanië en moesten ze hun auto achterlaten. Jongens heel veel dank voor dit fantastische bedrag!